VVS

VVS

Vind stort med disse fantastiske præmier

For at deltage i konkurrencen skal du blot udfylde formularen på vores hjemmeside. Angiv dine kontaktoplysninger og svar på et enkelt spørgsmål om konkurrencens præmier. Vinderen trækkes tilfældigt blandt alle deltagere og offentliggøres på vores hjemmeside. Konkurrencen løber indtil den 31. december, så skynd dig at deltage for at være med i lodtrækningen om de fantastiske præmier.

Spændende præmier i vente

Der er virkelig noget at glæde sig over, for der er fantastiske præmier i vente. Du kan deltag og vind store præmier såsom en luksuriøs ferie for to, en topmoderne smartphone eller et nyt fladskærms-tv. Uanset om du vinder den store hovedpræmie eller en af de mange andre flotte præmier, så er det en fantastisk mulighed for at få noget ekstra ud af din deltagelse.

Nem og hurtig tilmelding

Tilmeldingen til konkurrencen er nem og hurtig. Udfyld blot det korte tilmeldingsformular på vores hjemmeside, og du er klar til at deltage. Det tager kun et par minutter, og du kan gøre det når som helst, døgnet rundt. Så hvad venter du på? Tilmeld dig nu og vær med i kampen om de fantastiske præmier.

Vindernes historier

Vinderen af den store hovedpræmie, en luksus-ferie til Maldiverne, var Mette fra Aarhus. “Jeg kunne slet ikke tro det, da jeg fik opkaldet fra arrangørerne. Det var som at vinde i drømme. Jeg har altid drømt om at besøge Maldiverne, og nu får jeg endelig muligheden. Jeg glæder mig helt vildt til at slappe af på de hvide sandstrande og nyde den fantastiske natur.” Mette planlægger allerede turen med sin mand, og de ser frem til at slappe af og nyde hinanden i de smukke omgivelser.

Konkurrencens regler

For at deltage i konkurrencen skal du opfylde følgende betingelser:

 • Du skal være fyldt 18 år på tidspunktet for deltagelse.
 • Du skal være bosiddende i Danmark.
 • Du skal udfylde deltagelsesformularen korrekt og indsende den inden konkurrencens udløb.
 • Du må kun deltage én gang.
 • Vinderen udtrækkes tilfældigt blandt alle gyldige deltagere.
 • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Vigtige deadlines

Det er vigtigt at være opmærksom på de vigtige deadlines for at deltage i konkurrencen. Tilmeldingen skal ske senest den 31. maj, og de endelige bidrag skal indsendes inden den 30. juni. Vinderen vil blive offentliggjort den 15. juli. Sørg for at overholde disse datoer for at have mulighed for at vinde de fantastiske præmier.

Sådan får du flere chancer

For at øge dine chancer for at vinde de fantastiske præmier, kan du købe flere lodder. Jo flere lodder du køber, jo større er chancen for, at du vinder. Du kan købe op til 10 lodder ad gangen, så du får flere muligheder for at vinde de eftertragtede præmier. Derudover kan du også dele opslaget på dine sociale medier og invitere dine venner og familie til at deltage. Jo flere der deltager, jo større bliver puljen af præmier, som du kan vinde.

Inspiration til dine forslag

Har du brug for inspiration til dine forslag? Overvej disse fantastiske præmier, som du kan vinde:

 • En luksusspa-weekend for to personer
 • Et nyt fladskærms-tv med 4K-opløsning
 • En dyr gourmetmiddage for to på en eksklusiv restaurant
 • En iPad Pro med Apple Pencil
 • En weekendtur for to til en storby i Europa

Disse præmier vil helt sikkert gøre enhver vinder begejstret. Lad dig inspirere og send dit forslag ind i dag.

Hjælp til at vinde

For at øge dine chancer for at vinde, er det vigtigt at følge reglerne nøje og udfylde alle obligatoriske felter i konkurrencen. Sørg også for at indsende din deltagelse inden fristen udløber. Derudover kan du øge dine vinderchancer ved at dele konkurrencen med venner og familie, da flere deltagelser kan give bedre muligheder. Held og lykke.

Spændende nyheder undervejs

Vær klar til at blive overrasket. Vi har endnu flere fantastiske præmier på vej, som du ikke vil være ked af at få mulighed for at vinde. Følg med i de kommende uger, hvor vi løbende vil afsløre de spændende nyheder, som du kan se frem til. Chancen for at vinde store præmier bliver kun bedre og bedre, så hold øje med denne konkurrence – den bliver helt sikkert ikke kedelig.

Category:Diverse
PREVIOUS POST
Oplev grillens fulde potentiale med Napoleon Grill
NEXT POST
Flyverdragter, der løfter din stil
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://vvsbj.dk 300 0