VVS Vordingborg, Næstved & Sydsjælland

55 37 28 55

Varmepumper

Varmepumper

Varmepumper af kvalitet med mange gevinster

Har du overvejet, hvilke gevinster du kan opnå ved at investere i en varmepumpe? Hos BJ VVS Firma ApS leverer, forhandler og monterer vi varmepumper og klimaanlæg i forskellige typer.

 

Erfarne fagfolk med fokus på kvalitet

Vi har mange års erfaring med montering og vedligeholdelse af varmepumper. Vores høje kvalitetsniveau sætter baren for en altid professionelt stykke arbejde. Derfor er vi en oplagt samarbejdspartner hvis du tænker på at skifte varmepumper. 

 

Spar penge på varmeregningen med varmepumper

Der er mange fordele ved at omlægge til varmepumpe. For det første er det en billig opvarmningsløsning, der kan spare dig mange penge på varmeregningen – helt op til 60 %. Forestil dig, hvilken forskel det ville gøre. For det andet giver varmepumpen et bedre indeklima. Det betyder, at det er nemmere at regulere varmen i din bolig, og at det generelt er mere behageligt at befinde sig indenfor.

 

Professionelle hele vejen

Fælles for vores løsninger er en professionel tilgang, der ikke alene afspejler sig i monteringen af varmepumpen, men også i vores rådgivning og vejledning. Vi lytter opmærksomt til din behov og giver gode råd derefter. Du skal derfor ikke bekymre dig om hverken brugervenlighed eller driftsikkerhed af pumpen. 

 

Hør mere om vores varmepumper

Vil du høre mere om, hvilke fordele en varmepumpe kan gøre i din bolig, er du altid velkommen til at ringe til os på 55 37 28 55. Vi giver et uforpligtende tilbud uanset om du skal bruge hjælp til fjernvarme eller almen vvs- og blikarbejde. Vi har kontor i Vordingborg.

 

Varmepumpe Vordingborg

Installation af varmepumpe i Vordingborg og omegn

Få et tilbud

| Cookie- og privatlivspolitik

Top