VVS Vordingborg, Næstved & Sydsjælland

55 37 28 55

Pillefyr

Et pillefyr giver billig varme

Har du et oliefyr, som du skal have skiftet ud, bør du overveje at skifte det ud med et såkaldt pillefyr. Et pillefyr står for opvarmningen af dit hjem på samme måder som oliefyr; det varmer både dit vand og luften op hurtigt og effektivt. Forskellen ligger i, at et pillefyr skal fyres med træpiller af sammenpressede træspåner og savsmuld.

 

Tjen udgiften hurtigt hjem

Besparelserne ved at skifte fra oliefyr til pillefyr er så store, at du i de fleste tilfælde vil have tjent omkostningerne på selve fyret hjem på ganske få år.

 

Mange års erfaring med pillefyr i Vordingborg

Gennem mange år har vi monteret og installeret pillefyr for folk i Vordingborg og resten af Sjælland. Vi mener at en opgave altid skal løses på bedst tænkelige måde, og derfor er kvalitet altid i fokus når vi monterer og installerer pillefyr.

 

En miljøvenlig varmekilde

Et pillefyr er en yderst miljøvenlig varmekilde, da den varme, det producerer, er CO2-neutralt på grund af det energivenlige og naturlige materiale, træpillerne er lavet af. Et pillefyr kan nemt producere den nødvendige varme til selv store huse på flere etager. Brian Johansen ApS anbefaler derfor et pillefyr til alle, der gerne vil spare penge på varmeregningen og samtidig skåne miljøet for unødige mængder af CO2.

 

Kontakt os hvis du vil vide mere om pillefyr

Vil du vide mere om de mange fordele, der er ved at udskifte dit nuværende oliefyr eller gasfyr med et pillefyr, er du velkommen til at kontakte os på 55 37 28 55. For Brian Johansen ApS er kyndig og professionel rådgivning en stor og vigtig del af vores hverdag, hvor vi med glæde deler ud af vores faglige viden og erfaring. Med en beliggenhed i Vordingborg dækker vi store dele af Sydsjælland, og vi kører gerne ud til dig, uanset om vi skal hjælpe dig godt i gang med dit nye træpillefyr, foretage blikkenslageropgaver eller VVS-opgaver.

 

Pillefyr i Vordingborg

Installation af pillefyr i Vordingborg og omegn

Få et tilbud

| Cookie- og privatlivspolitik

Top