VVS Vordingborg, Næstved & Sydsjælland

55 37 28 55

Blikkenslager

Blikkenslager

Din lokale blikkenslager i Vordingborg

Hos Brian Johannesen ApS tilbyder vi professionel blikkenslagerservice af højeste kvalitet i Vordingborg og resten af Sydsjælland. Vi kan varetage en bred vifte af opgaver inden for blikkenslagerfaget og har mange års erfaring med os i rygsækken. Uanset om du har en tagrende, der drypper, en utæt skorsten eller noget helt tredje, går vi til enhver arbejdsopgave med lige stort engagement - hver eneste gang.

 

Professionaltiet er i højsædet

Som blikkenslager er professionalitet vores vigtigste nøgleord, og derfor tilgår vi alle typer opgaver – uanset omfang – med et højt niveau af professionalitet fra start til slut. Denne tilgang afspejles ikke blot i vores blikkenslager arbejde under selve udførelsen, men også idet at vi går højt op i at rådgive og vejlede vores kunder, så de står tilbage med det bedste resultat. Vi lytter opmærksomt på dine behov, krav og ønsker og kommer herefter med vores faglige vurdering og råd, så du ender med et resultat, hvor brugervenligheden og driftsikkerheden er helt i top.

Hvad er en blikkenslager og hvad laver en blikkenslager?

En VVS'er og blikkenslager har samme grundforløb under uddannelsen, men de specialiserer sig indenfor to forskellige områder. En VVS'er fokuserer på Vand, Varme og Sanitetstenkik (VVS). De arbejder altså med bad, varmeanlæg, gas og rørføring.

En blikkenslagers arbejde minder meget om smedearbejde på den måde, at de har speciale indenfor smedelignende arbejde når det kommer til bygninger. Det er ofte en blikkenslager som laver de klassiske gamle bliktage, men også karnapper, facader, nedløb og tagrender hører under deres arbejdsområde. Blikkenslager er et gammelt fag, og det var ofte blikkenslagere som lavede de klassiske zink og kobber tage som du ser på ældre bygninger. I dag arbejder blikkenslager meget med nedløb, tagrender og facadebeklædning. 

Hvis man skulle forsimple det, så er en blikkenslager fagmanden der arbejder udendørs på bygningerne, og VVS'eren er fagmanden som arbejder med de indvendige installationer. 

Hos Brian Johannesen ApS har vi stor erfaring med alle former for blikkenslager-opgaver, så kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. 

 

 

Kontakt Blikkenslageren Brian Johannesen ApS i Vordingborg

Hos Brian Johannesen ApS kender vi vigtigheden i, at arbejde sammen med en troværdig og alsidig fagmand, og vi går højt op i at efterleve dette. Derfor sætter vi en ære i altid at overholde aftaler og tidsfrister.

Vores kyndige rådgivning og professionelle tilgang til enhver opgave sikrer, at du står tilbage med et flot og velfungerende resultat. Kontakt os gerne på 55 37 28 55, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller rådgivning.

Fra vores base i Vordingborg dækker vores blikkenslager stort set hele Sydsjælland, og vi ser frem til også at høre fra dig. 

 

Blikkenslager Vordingborg

Din lokale blikkenslager i Vordingborg

Få et tilbud

| Cookie- og privatlivspolitik

Top