VVS Vordingborg, Næstved & Sydsjælland

55 37 28 55

Blikkenslager

Blikkenslager

Din lokale blikkenslager i Vordingborg

Hos Brian Johannesen ApS tilbyder vi professionel blikkenslagerservice af højeste kvalitet i Vordingborg og resten af Sydsjælland. Vi kan varetage en bred vifte af opgaver inden for blikkenslagerfaget og har mange års erfaring med os i rygsækken. Uanset om du har en tagrende, der drypper, en utæt skorsten eller noget helt tredje, går vi til enhver arbejdsopgave med lige stort engagement - hver eneste gang.

 

Professionaltiet er i højsædet

Som blikkenslager er professionalitet vores vigtigste nøgleord, og derfor tilgår vi alle typer opgaver – uanset omfang – med et højt niveau af professionalitet fra start til slut. Denne tilgang afspejles ikke blot i vores blikkenslager arbejde under selve udførelsen, men også idet at vi går højt op i at rådgive og vejlede vores kunder, så de står tilbage med det bedste resultat. Vi lytter opmærksomt på dine behov, krav og ønsker og kommer herefter med vores faglige vurdering og råd, så du ender med et resultat, hvor brugervenligheden og driftsikkerheden er helt i top.

 

Kontakt Blikkenslageren Brian Johannesen ApS

Hos Brian Johannesen ApS kender vi vigtigheden i, at arbejde sammen med en troværdig og alsidig fagmand, og vi går højt op i at efterleve dette. Derfor sætter vi en ære i altid at overholde aftaler og tidsfrister.

Vores kyndige rådgivning og professionelle tilgang til enhver opgave sikrer, at du står tilbage med et flot og velfungerende resultat. Kontakt os gerne på 55 37 28 55, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller rådgivning.

Fra vores base i Vordingborg dækker vores blikkenslager stort set hele Sydsjælland, og vi ser frem til også at høre fra dig. 

 

Blikkenslager Vordingborg

Din lokale blikkenslager i Vordingborg

Få et tilbud

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik

Top