VVS Vordingborg, Næstved & Sydsjælland

55 37 28 55

Profil

BJ VVS Firma ApS

Kvalitetsbevidst VVS-installatør i Vordingborg

Har du brug for en effektiv, alsidig og kompetent VVS'er? Så ring til BJ VVS Firma ApS i Vordingborg. Vi har stor erfaring inden for VVS og udfører alle relaterede opgaver. Hvad enten det er i badeværelset eller køkkenet, uanset om vandhanen driller, der er problemer med vandrørene, eller du ikke har varmt vand i bruseren. 

 

Ordenligt arbejde udført med omhu

VVS er ligesom så meget andet fagarbejde en tillidssag. Det er derfor vigtigt at kontakte en VVS-mand, der er godkendt og er drevet af kvaliteten i arbejdet. BJ VVS Firma ApS kan med vores mange år i branchen indfri dine ønsker. Vi har en tilgang baserer sig først og fremmest på kvalitet. Det betyder, at enhver opgave bliver udført ordentligt og med omhu. Dertil kommer den gode service, som vi altid har stået inde for – arbejdet bliver udført til tiden, til den rigtige pris, og vi rydder op efter sig hver gang.

 

Kontakt firmaet i dag og få et uforpligtende tilbud

Her på vores hjemmeside kan du læse mere om, hvilke ydelser vi mere specifikt tilbyder – foruden VVS-arbejde kan vi blandt andet også hjælpe med varmepumper, pillefyrfjernvarme og andet blikkenslager-arbejde. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os.

 

Få et tilbud

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik

Top